Bountybars

Verdens nemmeste, lækreste og hurtigste bountybars!

Virkelig. Det tager højst 10 min. med opvask, at lave disse bountybars. Og de smager næsten bedre end de rigtige!

Opskriften er med inspiration fra Valdemarsro, men med få ændringer. Vi måtte bare prøve dem selv, og det var helt klart det værd.

Bounty

Lidt sol, Bountys, kokos’en… Det giver bare den bedste sommer-vibe, som vi kan have ret meget brug for…

Men lidt musik, en bounty og en smootie eller nicecream – så hjælper det altså på det!

Bounty

Til en portion med lidt over 15 skal der bruges:

300 g kondenseret mælk

250 g kokosmel (eller så det passer)

200-250 g mørk chokolade

FREMGANSMÅDE:

  1. Bland kondenseret mælk med kokosmel, så det får en konsistens, der gør, at det kan formes.
  2. Form til små “brød” og sæt på køl. Gerne i et par timer.
  3. Smelt så chokoladen, og beklæd dine bounties.
  4. Nyd!

Bounty

/Kir & Cat